Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новий міністр оборони планує розпродавати землю

П'ятниця, 28 грудня 2012, 14:48

Міністерство оборони планує продавати на аукціонах майно та землю, яка не використовується, а за отримані кошти надавати житло військовим.

Про це заявив новопризначений міністр оборони Павло Лебедєв на зустрічі з керівним складом Севастопольського гарнізону 27 грудня, повідомляє прес-служба Міноборони.

"Ми з вами були свідками того, як протягом 2005-2010 років Севастопольська земля переходила у власність невідомих людей. Городяни та військовослужбовці гарнізону не мали можливість отримати квартири і земельні ділянки", - сказав він.

"Сьогодні готуються документи, спрямовані на те, щоб майно Збройних Сил, і насамперед земля, яка не використовується, продавалася на публічних аукціонах, а виручені гроші цільовим способом направлялися на будівництво і закупівлю житла для військовослужбовців, у першу чергу відомчого", - повідомив міністр-"регіонал".

На його думку, реалізація цієї програми "дозволить у короткий час вирішити житлову проблему в Збройних Силах України".

Лебедєв також сказав, що серед низки соціальних аспектів керівництво Міноборони, в першу чергу, визначає грошове забезпечення військовослужбовців.

"У 2012 році керівництво країни підвищило грошове забезпечення в 2 рази військовим морякам, льотчикам, військовослужбовцям, які проходять службу у високомобільних десантних військах", - зазначив він.

"Сьогодні Міністерство оборони України вирішує завдання щодо збільшення грошового забезпечення військовослужбовців інших видів і родів військ", - заявив Лебедєв.

За його словами, усе це робиться для того, щоб підвищити статус військовослужбовця, "стимулювати його прагнення служити і розуміти, за що він служить".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування