Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Однопартійці привітали Тимошенко танцями і караоке-концертом

Понеділок, 31 грудня 2012, 15:06

Активісти "ВО "Батьківщина" з Дніпропетровська та Кривого Рогу влаштували концерт-караоке і танці біля лікарні, де проходить курс лікування Юлія Тимошенко.

Про це пише "Інтерфакс-Україна".

"Коли людину люблять, завжди співають серенади. Наші хлопці приїхали сюди, щоб Юлії Володимирівні і всім людям, які не можуть посидіти за домашнім столом, заспівати душевних пісень", - пояснила тітка екс-прем'єра Антоніна Уляхіна.

Лікарняний паркан прикрашений новорічними гірляндами і великим плакатом "Дніпропетровська область вітає з Новим роком та Різдвом Христовим. ВО "Батьківщина".

Перед парканом встановлено прикрашену ялинку. Між деревами натягнуто банер "Юлі - Волю!".

Разом із прихильниками екс-прем'єра танцюють Дід Мороз і Снігуронька, які приїхали, за їх зізнанням не з Лапландії, а з Дніпропетровська.

"Ми приїхали сюди з Дніпропетровщини, щоб принести частинку нашого добра і тепла. Ми приїхали до своєї землячки, щоб підтримати її, допомогти їй і всім, хто сьогодні в лікарні одужати. Й усьому нашому суспільству - теж одужати. Ми хочемо, щоб у наступному році наше суспільство очистилося від усіх хвороб і ми стали здоровими, красивими, молодими і щасливими", - сказав "Дід Мороз".

Особисто привітати Тимошенко з Новим роком змогли її дочка Євгенія Тимошенко та захисник Сергій Власенко.

Активісти Харківської організації "ВО "Батьківщина" зберуться під ЦКЛ №5 ближче до півночі, щоб як і минулого року, зустріти Новий рік поруч із Ю.Тимошенко.

Як відомо, на сайті Тимошенко у понеділок з'явилося привітання екс-прем'єра співгромадянам.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...