Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В "АероСвіті" повідомляють про збої в розкладі

Четвер, 10 січня 2013, 12:05

Затримка прибуття в Київ літака з Бангкока призведе до подальших збоїв у розкладі далекомагістральних польотів, включаючи скасування рейсу до Нью-Йорка.

Про це повідомили в прес-службі авіакомпанії, пише "Інтерфакс-Україна".

"АероСвіт" закликав усіх контрагентів, провайдерів послуг та банківські установи дотримуватися діючої угоди, своєчасно і в повному обсязі виконувати зобов'язання перед авіакомпанією", - зазначив авіаперевізник.

Крім того в прес-службі повідомили, що найближчим часом рейс Бангкок-Київ, який був затриманий через несвоєчасну оплату послуг, буде відправлений.

"Пасажири розміщені в готелях і забезпечені харчуванням", - запевняють в "Аеросвіті".

Там пояснили, що затримка відправки літака сталася через неможливість своєчасно оплатити послуги, які були надані в аеропорту вильоту через блокування надходжень на рахунки авіакомпанії коштів від продажу авіаперевезень.

"У зв'язку з цим "АероСвіт" був вимушений шукати інші ресурси для оплати послуг, що не вдалося оперативно зробити через різницю в часі між Києвом і Бангкоком. Літак повинен був вилетіти з Таїланду в 1:00 за київським часом", - повідомили в прес-службі авіакомпанії в четвер.

Як відомо, понад 200 пасажирів "АероСвіту" в четвер не змогли відбути з Бангкока.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування