Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Люди у камуфляжі" відповідатимуть за побитого в Олександрії оператора

Четвер, 10 січня 2013, 12:21

Через заборону журналістам знімати місце падіння військового гелікоптера біля Олександрії розпочато кримінальне впровадження.

Про йдеться на сайті глави держави з посиланням на Міністерство внутрішніх справ.

Згідно з інформацією, заяву про перешкоджання роботі журналістів на місці падіння військового гелікоптера у Кіровоградській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналіста) КК України.

Під час досудового розслідування встановлено, що 25 грудня 2012 року на місці падіння військового гелікоптера люди в камуфляжній формі вимагали від знімальної групи телерадіокомпанії "Контакт ЛТД" припинити зйомку та віддати відзнятий матеріал.

Відповідно до повідомлення, отримавши відмову, вони силою відібрали в оператора камеру, пошкодивши її та одяг оператора, намагались вилучити відеозапис. Конфлікт було припинено після втручання працівників міліції, які перебували на місці пригоди.

Як відомо, 25 грудня на аеродромі Олександрія у Кіровоградській області розбився військовий вертоліт. Під час аварії загинули 3 члени екіпажу вертольоту та 2 спеціалісти з наземного обслуговування.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування