37 рейсів "АероСвіту" зависли в повітрі

Субота, 12 січня 2013, 09:00

Велика кількість рейсів авіакомпанії "АероСвіт" до/з міжнародного аеропорту "Бориспіль" (Київ) у суботу можуть бути затримані або скасовані.

Згідно з даними онлайн-табло аеропорту "Бориспіль", який є базовим аеропортом для "АероСвіту", доля 18 рейсів авіакомпанії на виліт і 19 рейсів на прибуття, за станом на 9.00 незрозуміла. Аеропорт не повідомляє, скасовані чи затримуються рейси, і пропонує пасажирам звертатися до авіакомпанії, передає Інтерфакс-Україна.

Так, аеропорт пропонує звертатися до "АероСвіту" щодо виконання рейсів 12 січня, зокрема в/із Сімферополя, Варшави, Бухареста, Стокгольма, Копенгагена, Ларнаки, Вільнюса, Калінінграда, Донецька, Тель-Авіва, Будапешта, Софії, Одеси, Кишинева, Львова і Астани.

Як повідомлялося, "АероСвіт", який раніше обслуговував 80 міжнародних маршрутів, повідомив, що з 11 по 14 січня буде виконувати польоти лише в Україні та за п'ятьма далеко-і середньомагістральними маршрутами за кордон, пояснюючи таке рішення програмою реструктуризації діяльності.

"АероСвіт" обіцяв продовжити обслуговування далекомагістральних маршрутів до Пекіна, Нью-Йорка, Хошиміна, Бангкока і Гоа, а також повідомляв, що скорочена мережа міжнародних середньомагістральних рейсів в найближчі чотири дні буде включати повітряні лінії Київ - Москва, Київ-Санкт-Петербург, Київ - Стамбул, Одеса - Стамбул і Київ - Ташкент, а оперування на решті міжнародних середньомагістральних повітряних лініях компанія припинить з 11 січня до 00:00 15 січня.

Після цього "АероСвіт" повідомив, що крім зазначеного графіка польотів він виконає 11 січня додаткові польоти за маршрутами Київ - Прага - Київ, Київ - Тбілісі - Київ, Київ - Астана - Київ.

На 12 січня "АероСвіт" додатково готував до відправки рейси Київ - Ларнака - Київ, Київ - Прага - Київ, Київ-Софія - Київ, Київ - Єреван - Київ, Київ - Баку - Київ.

Разом з тим, "АероСвіт" ще 10 січня повідомляв, що надасть розклад польотів на наступний період зимової навігації в п'ятницю, 11 січня, однак цього досі не сталося.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування