У Королевської кажуть, що вона має аж 2 дипломи. Москаль доводить, що втрата була

Понеділок, 14 січня 2013, 19:12

Міністр соціальної політики Наталія Королевська має два дипломи про вищу освіту.

Про це повідомила прес-секретар міністра Анастасія Горбенко в ефірі "Радіо "Свобода", коментуючи інформацію про те, що Королевська втратила диплом.

За її словами, у 1997 році Королевська закінчила економічний факультет Східноукраїнського Національного університету імені Володимира Даля в Луганську за спеціальністю "менеджер у виробничій сфері", а 2002 року - Донецьку державну академію управління.

Прес-секретар також сказала, що не знає, чи міністр губила диплом, чи ні, і не має інформації про можливе нинішнє навчання Королевської.

Як відомо, опозиційний депутат Геннадій Москаль повідомив, що в грудні Королевська заявила в міліцію, що загубила на вулиці в Луганську диплом про вищу освіту.

У понеділок пізно увечері Москаль виклав на своїй сторінці в мережі Facebook першу та четверту сторінки оперативних зведень МВС, що надходять до Верховної Ради, які підтверджують, що Королевська дійсно втратила диплом.

 
 

За його словами, це викликало підозри, чи справді міністр мала документ.

Разом із тим, як заявив у телефонній розмові один зі співробітників Східноукраїнського національного університету, Королевська зараз є студенткою третього курсу юридичного факультету цього вишу.

Проте у студентському відділі кадрів цього закладу згодом відмовилися спростувати чи підтвердити цю інформацію.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування