Тимошенко продовжує спати сидячи в коридорі

Вівторок, 15 січня 2013, 15:12

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко продовжує акцію громадянської непокори, повідомили її дочка Євгенія Тимошенко.

"Ніякі її законні вимоги не були виконані, нічого не змінилося, тому вона продовжує акцію протесту. Вона не припинить цю акцію, поки всі її вимоги не будуть виконані", - сказала Тимошенко журналістам після зустрічі з матір'ю в харківській лікарні.

Вона підтвердила, що екс-прем'єр поновила медичні процедури, але, як стверджує Тимошенко, "в невеликому обсязі", повідомляє Інтерфакс-Україна.

Дочка Тимошенко також зазначила, що її мама як і раніше знаходиться в коридорі і спить сидячи.

"Звичайно, це дуже впливає на її спину, болі в спині посилилися", - сказала Тимошенко.

За її словами, найближчим часом очікується приїзд німецьких лікарів із клініки "Шаріте", однак точний час назвати вона не змогла.

Як повідомлялося, 8 січня захисник екс-прем'єра Сергій Власенко оприлюднив відкритий лист Тимошенко до президента Віктора Януковича, в якому вона оголосила про початок особистої акції громадянської непокори.

Тимошенко, зокрема, відмовляється спілкуватися зі слідчими і прокурорами, не має наміру добровільно їхати в суд, а в разі спроби доставити її примусово надасть фізичний опір.

Екс-прем'єр також відмовилася повертатися в палату до тих пір, поки там ведеться відеоспостереження і цілодобово знаходиться караул.

15 січня Тимошенко почала виконувати медичних процедур.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування