Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Єнакієвому за президентства Януковича збільшилися держзакупівлі

Середа, 16 січня 2013, 14:20

У місті Єнакієве після приходу Віктора Януковича до влади почали витрачати на тендерах у 10 разів більше, ніж до його президентства.

Про це сказав автор сайту "Наші гроші" Юрій Ніколов в ефірі програми "Тендер News" на ТВі, повідомляється на сайті каналу.

"Ми подивились на закупівлі Єнакієво – невеличке містечко, яке славне тим, що там народився Віктор Федорович Янукович. Тендери 2008-2009 року, потім 2010 рік. Що змінилось? Янукович став президентом. Жалюгідні 2-8 мільйонів до президентства зростають до 30-38 мільйонів на рік, коли Янукович керує країною", - заявив він.

 

На думку Ніколова, різкий сплеск держзакупівель на "малій Батьківщині" президента спричинений політичною доцільністю покращення життя окремого базового регіону під вибори, а також прагненням дати "освоїти" бюджетні кошти близькому оточенню.

"По-перше, це політичні зиски в контексті виборів, в тому числі 2015 року – треба, щоб базовий регіон був впевнений в тому, що він живе краще, щоб там бачили наслідки діяльності свого президента", - сказав Ніколов.

"З іншого боку, направляючи великі кошти в рідні місця, ти будеш певен, що люди, з якими ти працював, "якнайефективніше" їх освоять. Не кожен президент би довірив у ворожому до себе регіоні витрачати зайвий мільярд гривень", - продовжив він.

"На жаль, нас в Єнакієво зараз не чують, бо там замість ТВі тепер транслюють канал про новини моди. А так би вони дізнались, що для них є гарні новини – стрімкий сплеск держзакупівель. Єнакієвці мають на собі бачити це покращення", - додав автор сайту "Наші гроші".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...