До Тимошенко знов приїхали нардепи

Середа, 16 січня 2013, 14:25

16 січня до Качанівської виправної колонії №54 прибули народні депутати Олександра Кужель, Людмила Денисова та Тетяна Слюз.

Як повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби, керівництвом установи було дозволено прохід нардепів на територію установи.

"Під час візиту парламентарі відвідали приміщення для утримання жінок, засуджених до довічного позбавлення волі та швейну дільницю виробничої зони установи, а також в одне з житлових приміщень для засуджених жінок. Відділення, де утримувалась засуджена Юлія Тимошенко, депутати відвідати відмовились", - йдеться в повідомленні.

Фото з Twitter Андрія Шевченка

У ДПтС також наголосили, що надали "вичерпні відповіді" на усі запитання нардепів.

"Одночасно, народні депутати Андрій Шевченко та Андрій Сенченко в ЦКЛ "Укрзалізниці" поспілкувались з начальником Качанівської виправної колонії (№54) Ігорем Колпащиковим, який надав коментарі про законодавчі особливості та порядок здійснення засудженою Тимошенко телефонних дзвінків в медичному закладі", - відзначили в прес-службі.

Водночас, як повідомив у Twitter Шевченко, до Харкова приїхали 7 нардепів: "Арсен Аваков, Сергій Власенко, Андрій Сенченко і жіночий батальйон – Кужель, Денисова, Слюз".

Він додав, що Колпащиков, який у понеділок погоджувався, що Тимошенко може спілкуватися таксофоном, змінив свою думку.

"Начальник колонії змінив позицію: зараз каже, що на Юлю в лікарні не поширюється право на телефонний зв'язок. У понеділок він погоджувався на таксофон", - написав нардеп.

Шевченко також наголосив, що станом на 15.20 всі нардепи перебувають на 9 поверсі лікарні, де знаходиться палата Тимошенко.  

"У жінок-депутатів зараз повинна бути зустріч з Юлею", - додав він.

Як відомо, раніше ДПтС заявляла, що заплановану на 15 січня зустріч Тимошенко з нардепами перенесли на 16 січня у зв’язку з тим, що народні обранці не прибули до лікарні. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News