Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина" знову обіцяє вивести людей на вулиці

Четвер, 17 січня 2013, 11:15

"Батьківщина" заявляє про масові акції громадянської непокори у разі, якщо влада негайно не виконає всі вимоги Юлії Тимошенко.

Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Батьківщина" вимагає від влади негайно виконати всі вимоги учасників акції громадянської непокори: припинити незаконне відеоспостереження в палаті Юлії Тимошенко, відсторонити чоловіків від відеонагляду, припинити постійні принизливі особисті обшуки та огляди, забезпечити законне право лідера опозиції на телефонні дзвінки", - сказано у заяві.

На думку представників "Батьківщини", виконання цих вимог "повинно поширюватися не лише на Юлію Тимошенко, але й на всіх жінок, які перебувають в ув’язненні".

"В протилежному випадку, масові акції громадянської непокори і солідарності із Юлією Тимошенко та жінками-депутатами, які приєдналися до неї, будуть розгорнуті Об’єднаною опозицією "Батьківщина" по всій Україні", - заявили в партії.

"Батьківщина" також звертається до всіх міжнародних організацій, ОБСЄ, ЄС, Європарламенту, ПАРЄ з вимогою "дати належну оцінку грубому порушенню прав і свобод жінок-ув’язнених в Україні, зокрема, прав і свобод лідера української опозиції Юлії Тимошенко".

Як відомо, три депутатки від "Батьківщини" – Олександра Кужель, Людмила Денісова і Тетяна Слюз приєдналися до акції громадянської непокори Юлії Тимошенко і провели всю ніч у приміщенні лікарні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування