Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мітинг перед лікарнею Тимошенко розходиться. Обійшлося без бійки

Четвер, 17 січня 2013, 13:46

Противники екс-прем'єра Юлії Тимошенко залишають майданчик перед лікарнею "Укрзалізниці" у Харкові, де вона проходить курс лікування.

Станом на 14:30 залишилося близько 30 осіб - супротивників Тимошенко і трохи менше - її прибічників, повідомляє "Інтерфакс-Україна",

На майданчику перед лікарнею також перебувають співробітники міліції.

Прибічники екс-прем'єра очікують приїзду захисника Тимошенко Андрія Кожем'якіна, який мав прилетіти з Києва вранці, однак через затримку літака він ще досі не в Харкові.

Раніше перед харківською лікарнею, де проходить лікування Тимошенко, зібралися противники екс-прем'єра.

Серед присутніх були активісти Партії регіонів і Молодих регіонів, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Час від часу між ними і менш численними прихильниками Тимошенко виникали словесні перепалки.

Противники екс-прем'єра заявляли, що їх ніхто спеціально не збирав. "Ми самі по собі приїхали", - сказав один з них журналістам.

Водночас, можна було побачити, як до лікарні під'їжджає мікроавтобус з партійною символікою.

В цілому біля лікарні зібралося до 200 осіб. Водночас, як повідомив депутат фракції "Батьківщина" Арсен Аваков, на територію харківської лікарні "Укрзалізниці" заїхав автобус з бійцями спецпідрозділу "Беркут".

 Окрім цього, за його словами, "регіонали" підвезли до лікарні вже близько 200 осіб, і продовжують зганяти людей, а "працівники ДАІ надають їм повну підтримку".

"Зараз з боку похоронного бюро збирається натовп людей "свідомих харків'ян", як вони себе називають. Вони організовано підвозяться автобусами під управлінням Державтоінспекції. Наш черговий пост з активістами та депутатами на місці", - написав Аваков у Facebook.

Він додав, що факти звезення людей до лікарні "Укрзалізниці" та дії міліції, які регулюють цей процес, зафіксовані на відео.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...