Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кужель показала у вікні Тимошенко

Четвер, 17 січня 2013, 21:09

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко і депутат від "Батьківщини" Олександра Кужель, які проводять акцію непокори у лікарні "Укрзалізниці", виглянули у вікно до соратників.

Про це повідомили прихильники екс-прем'єра, які перебували під будівлею лікарні, передає "Інтерфакс-Україна".

Активісти побачили в лікарняному вікні на дев'ятому поверсі, де розташована палата екс-прем'єра, двох жінок.

Кужель з'явилася у вікні трохи раніше і помахала листком паперу. Потім до неї приєдналася Тимошенко, яка стала малювати вогником запальнички серце, стверджують ті, хто зібралися під лікарнею.

Прихильники екс-прем'єра у відповідь почали скандувати "Юля!", "Юля, ми тебе любимо!", "Юлі-волю!". Деякі намагалися зняти те, що відбувається в лікарняному вікні на мобільний телефон.

Як відомо, Печерський райсуд Києва 11 жовтня 2011 року засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009-му році.

8 січня 2013 року захисник екс-прем'єра Сергій Власенко оприлюднив відкритий лист Тимошенко до президента Віктора Януковича, в якому вона оголосила про початок особистої акції громадянської непокори.

Тимошенко, зокрема, відмовляється спілкуватися зі слідчими і прокурорами, не має наміру добровільно їхати в суд, а в разі спроби доставити її примусово надасть фізичний опір. Екс-прем'єр також відмовилася повертатися в палату до тих пір, поки там ведеться відеоспостереження і цілодобово знаходиться караул.

16 січня депутати від "Батьківщини" Олександра Кужель, Тетяна Слюз та Людмила Денисова приїхали на короткострокове побачення з Тимошенко в харківську ЦКБ №5.

Вони повідомили, що головна мета їхнього візиту - підтримка Тимошенко, однак пізніше заявили, що приєднуються до акції громадянської непокори екс-прем'єра і будуть разом з нею до тих пір, поки її вимоги не будуть виконані.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...