Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко їде до Тимошенко потягом. Депутати не потрапили на літак

П'ятниця, 18 січня 2013, 10:40

Захисник екс-прем’єра Юлії Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко вирушив із Києва до Харкова на чергове судове засідання у справі щодо порушень у діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України" на потязі.

Про це в коментарі кореспондентові УНІАН сказав сам Власенко, говорячи про ситуацію із начебто затримками авіарейсів зі столиці до Харкова.

"Що стосується сьогодні, я не знаю що відбувається. Я вирішив підстрахуватися та поїхати потягом", - сказав Власенко.

Він зазначив, що в четвер дійсно відбувалася "незрозуміла ситуація" та було неможливо вилетіти з Києва до Харкова.

"Знаю точно, що вчора група народних депутатів намагалася вилетіти, при чому аеропорт у Києві працював нормально. У Києві казали, що проблема в Харкові, а в Харкові говорили, що проблема в Києві. Наскільки я володію інформацією, я можу помилятися, вчора в Харків не прилетів тільки київський рейс", - сказав Власенко.

Раніше депутат Микола Катеринчук повідомив, що усі авіарейси до Харкова заблоковано.

"Потрапити туди наразі дуже проблематично. Учасники акції запланували на сьогодні проведення прес-конференції стосовно вранішніх подій в лікарні. Відповідне повідомлення ми уже готуємо до усіх посольств", - додав він.

За інформацією УНІАН, наразі можна придбати квитки на сьогоднішній рейс Київ-Харків з вильотом із "Борисполя" на 20.55 авіакомпанією МАУ. 18 січня, о 16.00 відбудеться засідання Київського райсуду Харкова у справі ЄЕСУ проти Тимошенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування