Ударівець заявляє, що в його приймальні влаштували обшук

П'ятниця, 18 січня 2013, 12:56

Депутат парламентської фракції "УДАР" Ярослав Дубневич заявляє, що 18 січня в його приймальню увірвалися силовики спецпідрозділу "Альфа" і проводять там обшук.

Про це повідомляє прес-служба "УДАРу".

"Сьогодні, близько 11 години, в офіс моєї громадської приймальні народного депутата увірвалися представники спецпідрозділу "Альфа" на чолі з представником київського управління СБУ Романом Вінтоненком", - сказав депутат.

Він додав, що бійці заблокували вхід на поверх, де знаходиться приймальня і упродовж кількох годин не випускають нікого з присутніх. За словами силовиків, вони розшукують підприємство, до якого свого часу мав стосунок Дубневич.

"На наші запевнення, що підприємство, яке вони шукають, давно знаходиться за іншою адресою і має інших власників, і на пред’явлені документи, що це засвідчують, представники "Альфи" ніяк не відреагували", - заявив нардеп.

Він додав, що такі дії силовиків кваліфікує, як тиск на нього як народного депутата "за виявлену політичну позицію, в тому числі і вступ до лав опозиційної партії "УДАР".

Станом на 13.30 силовики продовжують блокувати вхід на поверх, де знаходиться  громадська приймальня депутата. Дубневич з помічниками перебувають в приймальні.

Як відомо, раніше Дубневич заявляє, що на нього тиснуть через відмову співпрацювати з регіоналами. 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування