Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У СБУ кажуть, що не влаштовували УДАРівцю маски-шоу

П'ятниця, 18 січня 2013, 15:52

У СБУ заявляють, що не проводять обшук у приймальні депутата від "УДАРу" Ярослава Дубневича.

Про це сказано у повідомленні прес-служби СБУ.

У ньому зазначено, що Головним слідчим управлінням СБУ здійснюється розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення злочинів, передбачених ч.2 ст.205 (фіктивне підприємство) та ч.5 ст.191 (заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

За даними СБУ, у ході досудового розслідування перевіряються обставини завдання збитків державному підприємству "Укрзалізничпостач" на загальну суму 18 мільйонів 541 тисячу 600 гривень службовими особами одного з львівських ТОВ під час участі в державних закупівлях у 2010 році анкерів закладних.

18 січня на виконання ухвали слідчого судді Шевченківського райсуду Києва слідчими у цьому кримінальному провадженні проведено обшук у Львові за адресою, де знаходилося ТОВ.

"У громадській приймальні Дубневича, розміщеній в одній будівлі, де й приміщення комерційної структури, обшук не проводився і жодних перешкод її роботі не вчинено", - йдеться у повідомленні.

У СБУ зазначили, що обшук проведено з дотриманням вимог Кримінального процесуального кодексу України "і порушень з боку співробітників Служби безпеки України не допущено".

Як відомо, Дубневич заявляв, що у п’ятницю близько 11 години в офіс його громадської приймальні народного депутата увірвалися представники спецпідрозділу "Альфа" на чолі з представником київського управління СБУ Романом Вінтоненком.

Він додав, що бійці заблокували вхід на поверх, де знаходиться приймальня і упродовж кількох годин не випускають нікого з присутніх. За словами силовиків, вони розшукують підприємство, до якого свого часу мав стосунок Дубневич.

Раніше Дубневич заявляє, що на нього тиснуть черезвідмову співпрацювати з регіоналами. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...