"Батьківщина" теж "за" позачергове засідання щодо Тимошенко

Субота, 19 січня 2013, 20:09

"Батьківщина" підтримує проведення позачергового засідання парламенту для заслуховування інформації генпрокурора про ситуацію з екс-прем'єром Юлією Тимошенко.

"З наступного тижня ми розпочнемо збір підписів за проведення позачергової сесії", повідомило джерело агентству "Інтерфакс-Україна" в суботу після проведення засідання політради партії "Батьківщина".

За словами джерела, на позачерговій сесії опозиція вимагатиме заслухати інформацію генерального прокурора у зв'язку з силовим видворенням депутатів-жінок з палати Центральної клінічної лікарні № 5 Харкова, де проходить лікування Тимошенко.

Крім того, опозиція вимагатиме створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування обставин вбивства народного депутата Євгена Щербаня та інших підприємців у Донецькій області.

Джерело нагадало, що партія "Батьківщина" ініціювала створення такої слідчої комісії ще в попередньому скликанні парламенту.

На засіданні політради також обговорювалися можливі політичні дії партій "в контексті з Тимошенко".

Як повідомлялося, фракція "УДАР" починає збір підписів за проведення позачергового засідання Верховної Ради з розгляду ситуації з видворенням депутатів-жінок з ЦКЛ № 5.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування