Діда Хасана спокійно поховали в Москві

Неділя, 20 січня 2013, 14:24

Церемонія похорону кримінального авторитета Аслана Усояна (Дід Хасан) завершилася на Хованському кладовищі в Москві без пригод.

Про це повідомило в неділю "Інтерфаксу" джерело в правоохоронних органах.

"Тіло вбитого в середу в Москві Діда Хасана віддане землі, гості, запрошені сім'єю загиблого, покидають місце жалобної церемонії", - сказав співрозмовник агентства.

Він додав, що захід пройшов без будь-яких пригод. Єдиний незначний інцидент був зафіксований вранці, коли за кілька годин до того, як труну з тілом Усояна привезли на кладовище, охорона вивела декількох представників ЗМІ, які знаходилися неподалік від виритої могили.

При цьому співробітники охоронного підприємства запобігли можливій бійці, яку ледь не влаштував один з родичів загиблого, якому дуже не сподобалася присутність сторонніх поблизу місця поховання.

У той же час, головний прокурор Грузії Арчіл Кбілашвілі виключає правдивість поширеної інформації, що грузинська влада не дозволила родичам Усояна доставити чартерним рейсом його тіло в Тбілісі.

"Я не володію інформацією, що в Тбіліському аеропорту не прийняли літак з тілом померлого Усояна, і виключаю правдивість цієї інформації. Померлий повинен бути похований там, де цього бажають родичі і близькі, і злодійство тут ні до чого. Мабуть, такого бажання з боку родичів Усояна в Тбілісі не було", - заявив він в неділю в ефірі телеканалу "Руставі 2".

Усоян був поранений снайпером 17 січня близько 14:30 на виході з ресторану "Каретний двір" на Кухарський вулиці в Москві. Пізніше він помер у медзакладі, куди був доставлений.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування