Тюремники пригрозили дружині Луценка забрати його з лікарні

Неділя, 20 січня 2013, 15:14

Екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка буде етаповано з клініки "Оберіг" назад до Менської колонії у випадку порушення правопорядку в лікарні або на її території.

Як повідомила УНІАН дружина Луценка Ірина, про це її попередили в Державній пенітенціарній службі.

У зв’язку з цим Ірина Луценко наполегливо попросила представників ЗМІ та політиків не створювати ажіотажу на території цієї лікарні.

Вона також підтвердила, що Луценка було перевезено до лікарні в неділю.

"Юру сьогодні вдень вивезли до київської клініки. Я якраз їхала в колонію, щоб отримати дозвіл на зустрічі з ним у лікарні і біля Чернігова зустріла кортеж зі спецмашин. Пізніше вже в колонії мені повідомили, що Юру вивезли до Києва", - сказала Луценко.

За її словами, вона зараз перебуває в черговій частині колонії, однак не може отримати дозволу на зустрічі з чоловіком в лікарні, оскільки, як з’ясувалось, у неділю в колонії немає керівництва, а також відповідальних осіб, уповноважених надавати подібні дозволи.

"Є тільки черговий, який сказав, що до його повноважень входить лише надання дозволів на короткострокове побачення на території колонії. Таким чином, мені доведеться завтра знову їхати в колонію для отримання відповідного дозволу", - зазначила дружина екс-міністра.

Разом з тим, ТСН передає, що Луценка привезли у столичну клініку "Оберіг" о 15.15 неділі в супроводі машин з "мигалками".

 

У той же час, газета "Сегодня" повідомляє, що екс-главу МВС привезли до столиці на броньованому мікроавтобусі "Форд-Еконован" з куленепробивними стеклами і посиленим днищем.

 

Луценко подихав свіжим повітрям зовсім недовго - співробітники "Беркуту" оперативно завели його до приміщення.

 

Фото Олександра Яремчука, "Сегодня"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування