Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чоловік Тимошенко: обвинувачення у вбивстві Щербаня – це зрив саміту Україна-ЄС

Понеділок, 21 січня 2013, 13:08

Псевдообвинувачення екс-прем'єра Юлії Тимошенко у вбивстві Щербаня – це зрив саміту Україна-ЄС та віддалення України від європейської інтеграції. 

Про це йдеться в заяві чоловіка екс-прем'єра Олександра Тимошенка, повідомляє сайт Тимошенко.

"Останні заяви генпрокурора Пшонки про нібито причетність Юлії Тимошенко до вбивства Щербаня показують, що у влади закінчились всякі докази по інших липових справах і вони вже зовсім на грані повного божевілля. Всі розумні, об'єктивні люди розуміють: Тимошенко не має до організації вбивства Щербаня жодного стосунку", - заявив Тимошенко.

Він додав, що на даний час влада не має жодних аргументів у відповідь відносно резолюцій Сенату США, ПАРЄ, лідерів світу про необхідність негайного звільнення Тимошенко та інших політичних в’язнів. Крім того, "влада Януковича пройшлася по Україні гірше, ніж фашисти за роки Другої Світової війни".

"Януковичу та його свиті це потрібно якось замаскувати, приховати, відволікти увагу на інші події. Тому і придумують нові і нові справи проти Юлії Тимошенко та інших патріотів України", - відзначив Тимошенко.

Він прогнозує, що "після брудної роботи Кузьміна і Пшонки можуть з'явитися й інші звинувачення в організаціях всіх політичних вбивств, що здійснювалися за багато років "донецькою братвою" на території України та її межами".

"Звертаюсь до всіх чесних людей – не вірте жодному слову цієї тупої бидлоеліти та окупантів при владі! Боріться за своє майбутнє. Юлія Тимошенко захищала вас – прийшов час захистити її. Не будьте байдужими. Завтра вони прийдуть за вами", - заявив Тимошенко.

Він звернувся до лідерів провідних країн світу з закликом "зупинити диктатуру, звільнити Україну від Януковича".

Як відомо, 18 січня Тимошенко вручили "повідомлення про підозру" у справі про вбивство Євгена Щербаня.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування