Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Дочка Тимошенко каже, що її не пускають до матері

Понеділок, 21 січня 2013, 15:20

Доньку та захисника Юлії Тимошенко Євгенію без пояснення причин не пускають до матері в харківську лікарню "Укрзалізниці".

Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"З 12 години дня Євгенії Тимошенко обіцяють "ось-ось" дозволити відвідування, але досі нічого не відбувається. При цьому графік відвідувань передбачає візити захисників до Юлії Тимошенко лише з 12.00 до 15.30", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі наголосили, що пенітенціарна служба не пускає до Юлії Тимошенко жодної людини з п’ятниці, коли представники прокуратури вручили лідеру опозиції повідомлення про підозру у вбивстві Щербаня.

"Четверту добу захисники не можуть ані дізнатися, як почувається Юлія Тимошенко, ані обговорити лінію захисту у черговій сфальсифікованій справі", - йдеться в повідомленні.

За інформацією Євгенії Тимошенко, зараз в лікарні терміново облаштовують нову кімнату для побачень, куди намагаються силою перетягнути Юлію Тимошенко, "при цьому зсередини блоку на 9-му поверсі, де утримують лідера опозиції, чути грюкіт в двері".

Водночас у прес-службі ДПтС наголосили, що Тимошенко сама відмовляється пройти до кімнати побачень для зустрічі зі своєю донькою.

"Будь-яких перешкод щодо проведення цієї зустрічі з боку співробітників Качанівської виправної колонії не чиниться і не чинилося. Однак, засуджена Тимошенко заявила, що вона відмовляється прослідувати до кімнати, де завжди проходять її зустрічі з адвокатами, для зустрічі з донькою", - йдеться в заяві.

У ДПтС наголосили, що співробітники пенітенціарного відомства не мають повноважень чи будь-яких юридичних підстав "вмовляти чи змушувати засуджену до проведення побачень зі своїми захисниками".

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування