Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Родичі Павліченка кажуть, що його били за інтерв’ю

Понеділок, 21 січня 2013, 22:04

Представники родини Павліченків стверджують,що Дмитра побили навмисно - за інтерв'ю, яке в'язень дав одному з телеканалів.

Про це заявив родич ув’язненого Володимир Широченко, повідомляє ТСН.

Як відомо, учасники бійки дістали незначні тілесні ушкодження.

"За моєю інформацією, він побитий. Він не приймав участь ні у яких конфліктах, а це побиття було карою за те, що він користувався мобільним телефоном", - заявив Широченко.

В свою чергу речник управління пенітенціарної служби у Києві Олександр Науменко запевненяє, що "причини бійки тривіальні".

"Це словесна перепалка, яка переросла у бійку. Пошкодження незначні, адже представники СІЗО змогли вчасно все побачити та попередити неприємний розвиток подій", - додав він.

Як відомо, що Дмитра Павліченка побили у СІЗО 21 січня. За повідомленнями пенітенціарної служби, між ув'язненими спалахнула сутичка.

21 березня 2011 року був убитий суддя Шевченківського районного суду міста Києва Сергій Зубков. За підозрою в скоєнні цього злочину був затриманий Дмитро Павліченко і його син Сергій, однак вони не визнали своєї провини.

2 жовтня 2012 року Голосіївський районний суд міста Києва ухвалив вирок, згідно з яким Дмитро Павліченко був засуджений до довічного ув'язнення, а його син Сергій - до 13 років позбавлення волі.

Акції в захист родини Павліченко пройшли в різних містах України, а також за її межами.

14 січня розгляд судом апеляції на вирок Дмитра та Сергія Павліченків перенесли на 23 січня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування