У лікарні обладнали нову кімнату для зустрічей Тимошенко

Вівторок, 22 січня 2013, 14:10

У харківській лікарні обладнали нову кімнату для зустрічей Тимошенко із захисниками, а колишня стане місцем для проведення слідчих дій.

Про це повідомив начальник Качанівської колонії Ігор Колпащиков, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Після подій із трьома народними депутатами, які після короткострокового побачення відмовилися виходити з кімнати, нами була приведена відповідно до вимог ст. 49 (правил внутрішнього розпорядку) кімната для короткострокових побачень і зустрічей із захисниками", - сказав він.

Начальник колонії повідомив, що нова кімната для побачень знаходиться між ординаторською й реанімацією.

У той же час він спростував інформацію захисника Сергія Власенка про те, що в кімнаті чутно крики з реанімації.

Колпащиков підкреслив, що Тимошенко відмовляється переходити в нову кімнату для побачень, хоча від того місця, де вона зараз перебуває, до цього приміщення не більше 3 метрів.

"Захисники перебували в цій кімнаті на своїй половині, їм була надана можливість звернутися до Юлії Володимирівни для того, щоб вона також зайняла цю кімнату й провела зустріч. Ні сьогодні, ні вчора вона цього не зробила, у кімнату не переходила", - сказав Колпащиков.

У той же час у прес-службі "Батьківщини" повідомили, що посли Європейського союзу й США вимагають негайної зустрічі з Тимошенко.

Однак у пенітенціарній службі заявили, що не отримували жодних звернень щодо дозволу на відвідування екс-прем'єра від іноземних посольств.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News