Тимошенко вже знає, хто її захищатиме у справі Щербаня

Вівторок, 22 січня 2013, 18:55

Захисниками екс-прем'єра Юлії Тимошенко у справі Щербаня будуть Сергій Власенко, Андрій Кожем'якін і Олександр Плахотнюк.

Про це заявив Власенко на брифінгу, передає Інтерфакс-Україна.

"Тимошенко не потрібно визначатися із захисниками у справі Щербаня. Оскільки цю справу об'єднано зі справою про державні гарантії, захисниками є Власенко, Кожем'якін і Плахотнюк", - сказав він.

Власенко зазначив, що Тимошенко має право також залучити до цієї справи й нових адвокатів.

Водночас екс-прем'єр 22 січня заявила про посилення заходів охорони в харківській клініці, де вона перебуває на лікуванні.

Про це йдеться у зверненні Тимошенко у зв'язку з висуненням їй звинувачень у причетності до вбивства в 1996 році народного депутата Євгена Щербаня, яке розміщене на офіційному сайті екс-прем'єра.

"Зараз, коли я пишу це звернення, тюремники встановлюють нові додаткові броньовані двері біля мене. Навіщо мене так охороняють сотні спецназівців в камуфляжі з автоматами?!", - заявила екс-чиновниця.

"Так само "загартовують" сьогодні в Україні свободу громадян, свободу слова, свободу зібрань, справедливість, право жити. Але куди б сьогодні Янукович не прилаштовував автомати, вони стріляють смертельними чергами в нього самого", - написала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування