Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Син Януковича похвалився, що заплатив у бюджет 17 мільйонів

Четвер, 24 січня 2013, 11:10

У 2010-2011 роках Олександр Янукович сплатив як фізична особа близько 17 мільйонів гривень до Державного бюджету як податок з доходів фізичних осіб.

Таке повідомлення розіслав Департамент зі зв'язків з громадськістю холдингу МАКО, який він очолює.

При цьому мова йде про податки, сплачені Олександром Януковичем як фізичною особою, а не про податки, які сплачувалися до Державного бюджету підприємствами групи "МАКО", - підкреслюється в повідомленні.

Зовнішню перевірку дотримання Олександром Януковичем вимог податкового законодавства України з декларування доходів та сплати податку на доходи фізичних осіб у 2010 і 2011 рр.. проводила провідна міжнародна аудиторська компанія PricewaterhouseCoopers (PwC).

Група планує продовжити співпрацю з компанією PricewaterhouseCoopers (PwC) і в 2013 році. Висновок компанії щодо задекларованих Олександром Януковичем доходів і сплачених податків за підсумками 2012 обіцяють оприлюднити додатково.

За даними журналу Корреспондент, вартість активів сина Януковича, включаючи холдинг МАКО, перевищує 100 мільйонів доларів.

За документами, які корпорація подала до Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, її дохід в минулому році збільшився в півтора рази, досягнувши 1,54 мільйони гривень, або 192 500 доларів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...