Чоловік Тимошенко навіть священникам сказав, що дружина не винувата

Четвер, 24 січня 2013, 22:06

Чоловік екс-прем'єрки Олександр Тимошенко звернувся до глав українських церков з проханням помолитися за дружину.

Про це йдеться на персональному сайті Юлії Тимошенко.

Згідно з інформацією, звернення стосується глав Української православної церкви, глави Української греко-католицької церкви, Української автокефальної православної церкви.

"В цей нелегкий для нашої держави і моєї родини час звертаюся до вас з проханням про допомогу і Боже заступництво в справі захисту життя моєї дружини, доброї християнки Юлії Тимошенко", - сказано в проханні.

"Служіння Господу і вірність Заповідям Божим завжди були, є і будуть головними чеснотами нашої родини", - запевнив Тимошенко.

"Моя дружина вже майже два роки незаконно позбавлена волі своїм головним політичним конкурентом Віктором Януковичем, котрий тільки в такий спосіб може розправлятися з людьми, які завжди вірно служили своїй землі і були на стражі Божої правди", - заявив чоловік екс-прем'єрки.

"Як чоловік Юлії і глава родини присягаюсь перед Господом і завіряю вас, що Юлія Тимошенко не причетна до тих провин, які їй висуває теперішня влада, тим більше до можливої участі у нібито фінансуванні вбивства Щербаня. Це великий смертельний гріх, оскільки тільки Господь Бог дає і забирає життя", - сказав він.

"Я прошу вас звернутися в молитві до Бога про визволення Юлії Тимошенко з місця ув’язнення, куди її - безневинно засуджену - заперла теперішня влада. Господь Бог милостивий і людинолюбний, і він не дозволить темним силам скалічити життя безневинним людям", - йдеться у зверненні.

"Я прошу про милість Божу, прошу вашого заступництва. Можливо, Божа благодать та ваше мудре слово зламають черстві душі представників теперішнього режиму, для якого ув’язнення Юлії Тимошенко – це продовження їх терміну перебування при владі", - сказав Тимошенко.

"Критичний стан здоров’я Юлії свідчить про негайну необхідність організації її лікування за кордоном. Адже сьогодні йде мова про життя або смерть дружини, матері і вірної раби Божої Юлії", - заявив він.

"Не дайте антихристу занести свого меча над головою безневинної людини", - попросив Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування