"Наша Україна" на виборах зіграла в інтересах "Регіонів" - Бондарчук

Понеділок, 28 січня 2013, 08:13

Голова політради "Нашої України" Сергій Бондарчук визнав, що його партія на парламентських виборах 2012 року виконала "технічне завдання в інтересах Партії регіонів".

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Комерсант-Україна", коментуючи підозри партійців про те, що лідер "Нашої України" Віктор Ющенко співпрацює з Партією регіонів.

"Для мене дико, що люди, які персоніфікують себе з націонал-демократичним рухом, прислужують нинішній владі. Як би сумно це не звучало, але я змушений визнати, що партія "Наша Україна" виконала на минулих виборах у Раду технічне завдання в інтересах Партії регіонів", - сказав Бондарчук.

"Це питання до керівників кампанії – Віктора Ющенка й "казначея" Віктора Івановича Костенка. Ці дві людини несуть повну відповідальність за те, що відбувалося, зокрема за те, що мінялися члени окружних виборчих комісій в інтересах Партії регіонів", - заявив він.

"Це встановлені документами факти. У Дніпропетровській області навіть справу кримінальну завели, бо намагалися використовувати мій електронний підпис, щоб здійснити заміну. Може, Віктор Андрійович злякався, що й це питання спливе на з'їзді", - додав Бондарчук.

Він зазначив, що в партії є й інші претензії до Ющенка.

"Перед тим, як іти на парламентські вибори, Віктор Андрійович на прес-конференції заявив, що погасить усі борги "Нашої України". Тож ось, він не лише не обслужив старі борги, після виборів утворювалися нові! Звісно, у людей, які брали участь у кампанії, виникли певні питання", - сказав Бондарчук.

"Я точно можу сказати, що після нашого з Валентином Наливайченком приходу в партію у 2010 році й до виборів у Раду 2012 року я нічого не знаю про роль Віктора Андрійовича у фінансуванні "Нашої України", - додав він. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування