Екс-нардепа Шепелєва оголосили у розшук. У справі про замах на вбивство?

Понеділок, 28 січня 2013, 12:00

Колишній народний депутат Олександр Шепелєв оголошений у розшук.  

Про це заявив адвокат колишнього тимчасового адміністратора банку "Родовід" Сергія Щербини Олег Поваляєв під час судового засідання у справі щодо розкрадання у цьому банку.

"Існує інформація, що Шепелєв та його дружина Галина Шепелєва оголошені у розшук", - сказав адвокат.

У зв’язку з цим Поваляєв подав клопотання про витребування судом інформації про процесуальний статус Шепелєва у кримінальних справах.

Суддя Олена Радчикова, задовольнила дане клопотання.

Водночас, за інформацією джерел "Української правди", Шепелєв оголошений у розшук у справі щодо замаху на життя екс-акціонера "Родовід Банку" Сергія Дядечка, і він виїхав за межі України .

Як відомо, Печерський суд Києва 17 травня дав дозвіл на взяття Щербини під варту і утримання в СІЗО СБУ. Його обвинувачують у розтраті банківського майна в особливо великих розмірах на загальну суму 40 мільйонів гривень.

Ці гроші були витрачені на будинок на провулку Рильського, 4 у столиці. "Родовід Банк" перерахував 16 мільйонів гривень як орендну плату за це приміщення і ще 24 мільйони гривень - на внутрішні ремонтні роботи в будинку.

Шепелєв був обраний до парламенту VI скликання від БЮТ, але 21 вересня 2010 року було оголошено про виключення з фракції БЮТ 28 депутатів, серед яких був і Шепелєв, а 5 жовтня 2010 року голова Верховної Ради Володимир Литвин оголосив про його перехід у фракцію Партії регіонів.

Шепелєв був членом парламентського комітету з питань фінансів і банківської діяльності, а також членом спеціальної контрольної комісії ВР із питань приватизації.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News