Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жириновський: Тимошенко – жінка, Янукович краще

Понеділок, 28 січня 2013, 13:54

Віце-спікер Держдуми Росії, керівник фракції ЛДПР Володимир Жириновський вважає, що жінкам не місце в політиці, оскільки вони вразливі й піддатливі.

Відповідаючи на прес-конференції на запитання про екс-прем'єра України Юлію Тимошенко, російський політик сказав:

"Тимошенко, вибачте, жінка, вони мені не подобаються, адже жінку легше переконати. Янукович краще. Жінка більш піддатлива, це небезпечно".

На його переконання, жінки дуже вразливі й це їм не допомагає у владі, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У політиці повинен бути сухий розрахунки, тут не має бути лірики, не має бути настрою "мама, тато, люблю, не люблю". Віддай жінкам владу…, здавалося б, вони проти війни, так війна ще більше розгориться", - зазначив він.

Жириновський також висловив жаль, що не познайомився зі Віктором Януковичем 10 років тому, коли той, будучи губернатором Донецької області, запрошував його в гості.

"Я тепер шкодую, ми б стали великими друзями. Я познайомився б із ним раніше", - цитує російського політика УНІАН.

Жириновський зізнався, що у 2004 році під час другого туру президентських виборів в Україні він допомагав Януковичу в його передвиборній кампанії.

"Я об'їздив декілька міст, допомагав йому в плані того, щоб він переміг. Але не вийшло – Ющенко переміг. Я цікавився його (Януковича) біографією. Я обирав, Ющенко – Янукович, із двох зол краще. Янукович – менше", - сказав він.

Жириновський пояснив таке ставлення тим, що Янукович – зі Східної України, яка ближче до Росії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування