Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Королевська зібралась сидіти у кріслі 10 років

Понеділок, 28 січня 2013, 19:51

У Міністерстві соціальної політики створено науково-експертну раду з підготовки проекту Концепції соціального розвитку на 2013-2023 роки.

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

До неї окрім міністра Наталії Королевської, увійшли директор ДУ "Інститут економіки та прогнозування НАН України", академік НАН України Валерій Геєць, президент Центру економічного розвитку, член-кореспондент Академії технологічних наук Олександр Пасхавер та інші.

"Ми створили при Мінсоцполітики Науково-експертну раду з найбільш авторитетних представників наукових та експертних кіл, наших соціальних партнерів, щоб системно та виважено, але у досить стислий термін підготувати Проект Концепції соціального розвитку держави на 2013-2023 роки", - розповіла Королевська.

Як пояснила міністр, серед основних пріоритетів - скорочення рівня бідності, забезпечення ефективної зайнятості населення та підвищення оплати праці, а також удосконалення системи пенсійного забезпечення та соціального захисту.

За її словами, спільно розроблений проект буде обговорено з іншими міністерствами, профспілками, громадськістю та винесено на розгляд Кабінету Міністрів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування