Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В "Укрзалізниці" – новий керівник

Вівторок, 29 січня 2013, 09:46

Генеральним директором "Укрзалізниці" призначено Сергія Болоболіна і 29 січня його вже представлено колективу підприємства.

Його представили в "Укрзалізниці" віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул та міністр інфраструктури, екс-керівник залізниць Володимир Козак, повідомляє прес-служба "Укрзалізниці". 

До призначення на цю посаду Болоболін працював першим заступником гендиректора "Укрзалізниці".

 Фото "Укрзалізниці"

Вілкул висловив упевненість, що під його керівництвом "Укрзалізниця" продовжить слідувати окресленим президентом та урядом курсом і "досягне високої європейської якості залізничного обслуговування пасажирів та ефективної логістики вантажоперевезень".

Серед головних завдань нового керівника "Укрзалізниці" Вілкул назвав необхідність продовжувати роботу з підвищення стандартів безпеки та комфорту для пасажирів, досягнення нової якості послуг та логістики, запровадження найсучасніших технологій та передового світового досвіду.

"Однак, перш за все Сергій Петрович Болоболін має дбати про інтереси майже 400-тисячного трудового колективу…", - додав віце-прем’єр.

А Козак додав, що перед новим керівником залізничної галузі стоїть завдання підвищити зарплату працівникам, зберегти їхню соціальну захищеність та впровадити започатковані реформи.

Болоболін, призначений на нову посаду 28 січня, сказав: "Нам необхідно якомога ефективніше використовувати те, що маємо, підвищувати дохідність, зменшити зношеність основних фондів, не допустити соціальної напруги у галузі".

До призначення першим заступником генерального директора "Укрзалізниці" 3 квітня 2011 року Болоболін був першим заступником начальника Донецької залізниці (2008-2011 роки).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування