Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція підтвердила, що Богатирьова порушувала закон

Вівторок, 29 січня 2013, 19:47

Міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова, будучи віце-прем'єром, незаконно користувалася автомобілем зі спецсигналами.

Про це повідомляє журналіст Сергій Лещенко у своєму блозі на "Українській правді" з посиланням на офіційний коментар Міністерства внутрішніх справ.

Мова йде про автомобіль "Мерседес" АА 3315 КА, що використовувала Богатирьова як віце-прем'єр і де було встановлено спецсигнали синього та червоного кольорів.

Фото було зроблено 12 грудня 2012 року 

Легальні спецсигнали гарантують власнику безумовної переваги в русі.

"У Центрі безпеки дорожнього руху та автоматизованих систем при МВС, за дорученням керівництва МВС, в межах компетенції розглянуто ваш запит щодо правових підстав надання на автомобіль Мерседес АА3315КА дозволу на встановлення та використання спеціальних звукових та світлових сигнальних пристроїв", - уточнили у відомстві.

"Інформуємо, що згідно даних автоматизованої інформаційно-пошукової системи дозвіл на встановлення та використання спеціальних світлових і звукових сигнальних пристроїв на вищезазначений автомобіль Державтоінспекцією не видавався", - йдеться у відповіді міністерства за підписом начальника центру С.І. Будника.

"Якби подібне правопорушення вчинив звичайний водій, він мав би сплатити штраф на суму від 42 до 51 тисячі гривень, як того вимагає чинний закон", - зазначає журналіст.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування