У Луценка не знайшли злоякісних пухлин

Середа, 30 січня 2013, 07:37

Лабораторії підтвердили відсутність злоякісних утворень в організмі засудженого екс-голови МВС Юрія Луценка.

Про це після спілкування із лікарями київської клініки "Оберіг" у вівторок сказала захисник і дружина екс-міністра Ірина Луценко, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Дві лабораторії – клініки "Оберіг" та альтернативної клініки – підтвердили, що взятий на гістологічне дослідження післяопераційний матеріал не містить злоякісних новоутворень", - заявила вона.

"Лікарями виявлено три відкриті виразки шлунка. У зв’язку із цим Луценку призначено інтенсивний курс терапії", - додала Ірина Луценко.

За її словами, "лише через три тижні курсу, який розрахований лікарями, буде зроблено контрольну гастроскопію шлунка".

"Лише у випадку результативного лікування та зарубцювання виразок, відповідно, за місяць часу, можна буде готуватися до наступної операції. Оперативне втручання при відкритих виразках, за словами лікарів, протипоказане", - зазначила Ірина Луценко.

Лікарі також повідомили дружині екс-міністра, що у Луценка підвищений тиск, а больовий синдром і результати аналізів підтверджують, що оперативне втручання необхідне.

За словами лікаря, Луценко, будучи в лікарні, крім лікування, через телебачення знайомився з політичним та економічним життям країни, "оскільки передачі у вигляді інтернет-роздруківок та друкованої преси заборонені".

Як стало відомо, у середу рано-вранці Луценка почали вивозити з лікарні до колонії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування