Мельниченко обіцяє новий компромат на Кучму і Литвинa

Середа, 30 січня 2013, 17:05

Екс-майор Микола Мельниченко оприлюднить компромат на президента Леоніда Кучму і народного депутата Володимира Литвина.

Про це заявив екс-майор охорони Микола Мельниченко в інтерв'ю ТСН.

"Я спочатку із своєю карною справою розберуся, потім буду рухатись далі. Новий УПК дає можливість писати заяви про злочини, після того прокуратура зобов'язана внести їх у Єдиний державний реєстр і розслідувати", - сказав він.

"На превеликий жаль, правоохоронна система за всі 12 років після того, як записи були оприлюднені, їй нецікаво було знати про записи і злочини, які були там зафіксовані", - вважає екс-майор.

При цьому, Мельниченко зазначив, що правоохоронцям нецікаві його записи стосовно того, яким чином Віктор Ющенко у 1999 році надрукував гривню і вона упала в 2 рази по відношенню до долара, і яким чином потім облігації НБУ потрапили до рук вищого керівництва країни.

"Їм нецікаво, як відбувалася приватизація, вибори, чому СБУ (за моєю інформацією, що є на записах) кидала гранату у натовп людей Вітренко в Кривому Розі, щоб скомпрометувати іншого кандидата у президенти. Так, їм це нецікаво, бо або вони самі особисто пов'язані, або вони матеріально залежать від тих, хто скоював ці злочини", - додав екс-майор.  

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування