У ПР кажуть, що їхні "інтелігентні" депутати здатні розблокувати Раду без бійки

Четвер, 31 січня 2013, 11:53

Представники Партії регіонів мають арсенал методів для відновлення роботи парламенту у разі його заблокування представниками опозиції.

Про це заявив перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, пише "Тиждень".

"У нас є методи впливу, як привести до тями знахабнілих депутатів і забезпечити нормальну законотворчу роботу парламенту", - заявив Чечетов.

"У нас є ключик для розблокування. У нас є широкий арсенал методів", - зазначив регіонал.

Чечетов сказав, що підчас Харківських угод Партія регіонів "дуже інтелігентно, культурно, тактично все їм пояснили, і все було нормально".

"Тому, коли буде блокування, ми включимо широкий арсенал наших методів - інтелігентних, тактичних, культурних, цивілізованих, європейських. І будемо на вушко їм шепотіти, що ви некрасиво чините. І вони нас послухають, повірте", - переконує Чечетов.

На уточнення, чи цей арсенал включає в себе силовий метод, регіонал сказав: "Ні, ні, Боже збав. Ми ж інтелігентні, культурні люди. Ми краще на словах: на вушко скажемо одному-другому чарівне слово. І вони потихеньку вони підуть, сядуть і будуть працювати".

У відповідь на питання, що ж це за "чарівні слова", регіонал сказав: "Військова таємниця".

Разом з тим, Чечетов не вірить у тривале блокування роботи парламенту.

"Те, що вони сьогодні сказали, ну хай говорять. Вони ні на що не здатні - це політичні імпотенти. Тільки кукурікають", - заявив регіонал.

Як відомо, лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк у четвер закликав блокувати роботу парламенту до моменту введення в дію системи Рада-3.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування