Колесніченко: Опозиція може голосувати хоч ногами, хоч носом

Четвер, 31 січня 2013, 16:02

У Партії регіонів назвали нелегітимним збори трьох опозиційних фракцій 31 січня.

Про це заявив нардеп Вадим Колесніченко, повідомляє прес-служба партії.

За його словами, щоб позачергове засідання було легітимним, необхідно було зібрати 150 підписів, чого опозиції зробити не вдалося.

"Частина депутатів, що нібито підписалися, перебували в Давосі або на Мальдівах. Вдвічі цікавіше, коли так звані охоронці закону й порядку спочатку самі фальсифікують документи, а потім бешкетують у залі. Ніякої юридичної сили ця зустріч не має", - підкреслив він.

"Вони можуть голосувати хоч уздовж, хоч упоперек, хоч ногами чи носом, але це необхідно робити під час засідань Верховної Ради, а не на зустрічах гуртка за інтересами", - додав Колесніченко.

Він закликав опозиційних політиків до конструктивної роботи, коли відкриється наступна сесія парламенту.

Разом з тим регіонал Володимир Макеєнко назвав заяви опозиції про висловлення недовіри спікеру Володимиру Рибаку "політиканством".

"Представники опозиції використовують гучні заяви, щоб привернути до себе увагу, нагадати про себе виборцям, імітувати діяльність у парламенті, за яку вони отримують заробітну плату", - заявив політик.

Він додав, що "краще б опозиціонери склали свої повноваження для тих, хто пройшов би в парламент і працював конструктивно".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування