Слідчий не може дочекатися захисників Тимошенко в "справі Щербаня"

Четвер, 31 січня 2013, 17:45

Слідчі Генпрокуратури нададуть матеріали справи про вбивство депутата Євгена Щербаня для ознайомлення захисникам Юлії Тимошенко, коли вони прийдуть до слідчого.

Про це повідомила пресс-служба ГПУ.

"Слідчі Генеральної прокуратури готові надати матеріали кримінального провадження про вбивство народного депутата Щербаня для ознайомлення захисту Тимошенко, як тільки її захисники з'являться на запрошення слідчого", - сказано у повідомленні.

"Заяви адвоката Олександра Плахотнюка про нібито ненадання Генпрокуратурою йому вказаних матеріалів упродовж 11 днів не тільки не відповідають дійсності, а й свідчать про бажання останнього ввести в оману як засоби масової інформації, так і громадськість", - сказали у ГПУ.

"Так, відповідну заяву Плахотнюка, яка 29 січня 2013 року надійшла до Генпрокуратури, негайно розглянуто, та у встановлені законом строки, йому направлено відповідь про можливість ознайомлення з матеріалами кримінального провадження", - додали у прес-службі.

Як відомо, прес-служба "Батьківщини" розповсюдила заяву, в якій йдеться про те, що зволікання Генпрокуратури із видачею матеріалів "справи Щербаня" захисникам та Юлії Тимошенко наштовхує на думку, що цієї справи фізично не існує.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування