Янукович розповів, навіщо прийшов Ісус, а Азаров – про кутю

Неділя, 6 січня 2013, 17:12

Президент Віктор Янукович побажав усім радісних свят та гарного настрою.

Про це йдеться в його привітанні з нагоди Різдва Христового, розміщеному на сайті президента.

"Син Божий прийшов у цей світ, щоб принести нам слово віри, надії та любові. Щороку це величне свято єднає увесь наш народ", - зазначив він.

"Зичу усім радісних свят та гарного настрою. Бажаю кожному щастя, миру, злагоди та благополуччя. Добробуту та процвітання - Україні та Українському народові!", - побажав Янукович.

У той же час, прем'єр Микола Азаров у привітанні, опублікованому на його персональному сайті, зазначив, що дуже трепетно ​​ставиться до цього свята, "тому що воно сімейне: немає поспіху, суєти, які, на жаль, зараз стали невід'ємною частиною нашого повсякденного життя".

"Ну і яке ж Різдво без куті? Як не буває двох однакових борщів, так і рецепт цієї важливої страви у кожної господині свій. Мені більше до душі традиційна кутя, яку варять із пшениці", - розповів Азаров.

"Так, різні народи відзначають цей день по-різному. Але наші народні гуляння з перевдяганням у національні костюми, колядки - це щось незабутнє. Саме вони створюють дух свята, роблять кожне Різдво своєрідним і неповторним", - вважає він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...