Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У журналіста, що знайшов "жучка", 5 годину проводять обшук

Понеділок, 7 січня 2013, 21:22

У квартирі журналіста газети "Експрес" Тараса Зозулінського 5-ту годину триває обшук.

Про це повідомив "5 канал" у випуску новин о 22 годині.

Сам Зозулінський у коментарі підтвердив, що пов’язує ситуацію з розміщенням прослуховувальних пристроїв у своєму помешканні зі своєю професійною діяльністю.

"Зараз, зокрема, ми проводимо, я проводжу ряд розслідувань, які стосуються наркоторгівлі. Написали ряд запитів в прокуратуру і в СБУ… Власне, є підозри про можливу причетність працівників міліції до злочинів, пов’язаних з наркоторгівлею", - сказав він.

"Це може бути тільки з тим пов’язано, бо в нас немає ніяких бізнесів, нічого, щоби могло змусити поставити пристрій (для прослуховування)", - заявив журналіст.

Раніше повідомлялося, що 6 січня Зозулінський знайшов у своєму одязі в квартирі пристрій для негласного зняття інформації.

У неділю ввечері журналіст відмовив правоохоронцям у проведенні обшуку в його квартирі без санкції суду і без адвоката. Він підозрював, що вони хочуть вилучити підслуховувальні пристрої.

У понеділок вранці Зозулінський прийшов у райвідділок міліції на допит, який тривав близько 4 годин.

Згодом слідчий повідомив йому, що оформляє документи для отримання постанови судді для проведення слідчих дій у квартирі журналіста.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: