Попов хоче знайти Київраді більшу залу, щоб активісти поміщалися

Неділя, 10 лютого 2013, 12:17

Голова КМДА Олександр Попов вважає, що засідання міськради мають відбуватися в більшій залі, щоб кияни могли бути на них присутніми.

Про це він заявив в інтерв'ю 5 каналу, показаному в суботу.

"Громадські організації повинні мати можливість, так само, як і жителі Києва, звичайно, в обмеженому режимі, але відвідувати засідання міської ради", - сказав він.

На думку Попова, вони можуть знаходитися на гостьових місцях, "де можна прийти подивитися, послухати, попросити слова, якщо дадуть - виступити".

Однак голова КМДА підкреслив, що це залежить не від нього, а від депутатів міської ради.

"Взагалі-то, якщо говорити на перспективу, я вважаю, що у міської ради повинна бути така зала, де можна було б комфортно працювати і депутатам, і тим, хто хоче прийти на засідання міської ради. Сьогодні, на жаль, вона дуже маленька", - сказав Попов.

"Це вирішуване питання, але політична воля потрібна. Я думаю, що міська рада може прийняти таке рішення", - зазначив він.

Як повідомлялося, на засіданні Київради в п'ятницю були присутні громадські активісти. Раніше 7 лютого активісти взяли штурмом Київраду, вимагаючи відкритого доступу громадськості на засідання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування