Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кужель: Мене можуть посадити на 10 років

Понеділок, 11 лютого 2013, 11:46

Народний депутат від ВО "Батьківщина" Олександра Кужель заявляє, що влада готує проти неї справу, щоб посадити на 3-10 років.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"У журналістському середовищі ходять чутки про обвинувачення, що готується проти мене, у злочині проти основ національної безпеки України (стаття 119 Кримінального кодексу). Покарання – від 3 до 10 років позбавлення волі", - написала Кужель.

Вона також назвала "знаком залякування всім "заколотникам" рішення суду про позбавлення мандатів двох депутатів Верховної Ради.  

 

"Це – відкрита демонстрація того, що в Україні кожен може бути засуджений за наказом влади. Доля політв'язня Тимошенко може стати долею й будь-якого простого українця. У цій країні немає права й суду. У цій країні є тільки бєспрєдєл – правовий і кримінальний", - написала Кужель.

Депутат додала, що вона не збирається виїжджати за межі України, щоб зберегти волю.

"Не збираюся. Україна – це моя країна, моя Батьківщина. Так само як і для десятків мільйонів моїх співвітчизників. Тут народилися й живуть мої сини. Тут народилися й ростуть мої онуки. Тут, на цвинтарі у Запоріжжі – могили моїх тата й мами. Це – наша країна, наша Земля, земля нормальних людей, які заслуговують на те, щоб бути у своїй країні щасливими", - написала Кужель.

Вона також додала, що не боїться, адже "боятися можна тільки того, хто сильніший". 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування