"Батьківщина" не додзвонилася до Власенка, тому каже, що ведмеді сфальшовані

Понеділок, 11 лютого 2013, 18:21

Прес-служба партії "Батьківщина" заявляє, що заяви захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка про стеження за ним осіб "у костюмах мультиплікаційних ведмедів" повністю сфальшовані.

Про це йдеться в заяві прес-служби.

"Сьогодні вдень інформаційне агентство УНІАН від імені Сергія Власенка розповсюдила інформацію про спроби отруєння та стеження за ним осіб "у костюмах мультиплікаційних ведмедів", - нагадали в партії.

"Підозрюючи, що ця інформація могла виявитися неправдою або перекручуванням слів, прес-служба "Батьківщини" протягом цілого дня намагалася додзвонитися до Сергія, щоб отримати підтвердження. Утім, його телефон перебував і досі перебуває поза зоною досяжності, оскільки Власенко цілий день знаходиться в харківській лікарні на зустрічі з Юлією Тимошенко", - розповіли у прес-службі.

"Утім, подальші події лише підтвердили наші побоювання, що поважне інформаційне агентство розповсюджує неправдиву інформацію. О 18.07 на сайті агентства з’явилася нова інформація з посиланням на Сергія Власенка, в якій він нібито спростовує попередню новину в частині місця служби осіб, що стежать за ним", - йдеться в повідомленні.

"З огляду на те, що додзвонитися до Сергія було неможливо упродовж цілого дня, абсолютно очевидним є той факт, що зазначена новина є вигаданою від першої до останньої літери", - зазначено в заяві.

Станом на 19:20 мобільний телефон Власенка вимкнений, а сайт УНІАН зняв обидві новини зі свого сайту.

Пізніше прес-служба процитувала Власенка: "Я здивований тим, що агенція УНІАН, яка багато років берегла свою репутацію, включилася в інформаційні війни Банкової проти опозиції. Шкода, що агенція зганьбила свою репутацію".

"Приєднуюсь до вимог моєї колеги по опозиції Олександри Кужель, чиї слова також були сфабриковані УНІАНом, і наполягаю на розслідуванні цих ганебних випадків", - додав депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування