Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Україні закриваються "Известия"

Понеділок, 11 лютого 2013, 18:51

12 лютого вийде останній випуск газети "Известия в Украине" і до кінця лютого видання буде закрито.

Про це пише "Телекритика" з посиланням на повідомлення газети.

"Не секрет, що світовий ринок друкованої преси не може вийти з тривалої кризи, і Україна - не виняток. Ми досить довгий час намагалися знайти формат, при якому видання стане прибутковим, але на бажані показники ми так і не вийшли", - заявив генеральний директор "Известий в Украине" Олег Боярчук.

"Тим не менш, ми вдячні всім тим, хто працював, і хочу запевнити, завершимо наші відносини цивілізовано - відповідно до чинного трудового законодавства", - запевнив він.

Головний редактор "Известий в Украине" Яніна Соколовська зазначила, що таке рішення прийняли засновники проекту. Надалі вона має намір знайти інвестора або запустити новий проект.

За її словами, колектив уже ознайомився з намірами закрити проект та умовами звільнення.

"Умови звільнення запропонували такі, що від них, якщо чесно, не було сенсу відмовлятись. Фінансово людей не образили. Таким чином , їм буде на що жити той час, поки ми знайдемо нових інвесторів в Україні, щоб продовжити цей проект. Або ми сформуємо інший проект. Оскільки в нас настільки міцний, хороший і талановитий колектив, що не хотілося б розлучатися", - сказала вона.

Як відомо, у номері від 26 січня 2011 року газета "Известия в Украине" опублікувала статтю В'ячеслава Піховшека "Убити журналіста. Хто і як дестабілізує президентство Віктора Януковича?", у якій Піховшек прогнозував вбивство журналіста Сергія Лещенка.

При цьому газета відмовилася опублікувати відповідь Лещенка на статтю Піховшека.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування