В офіс "литвинівця" прийшли з обшуком

Середа, 13 лютого 2013, 13:09

В офісі позафракційного депутата Валерія Мошенського проводиться обшук.

Про це "Українській правді" повідомив його помічник Віталій Гайдук.

За його словами, у приміщення, де знаходиться приймальня Мошенського, "зайшли співробітники головного слідчого управління МВС та показали рішення суду про те, що вони шукають документи комерційної структури "Планета-мост".

"Їм було роз'яснено, що за вказаною адресою "Планета-мост" не знаходиться. Причому, там, де вона знаходиться, вони теж зайшли, і проводили обшук", - зазначив Гайдук.

Помічник депутата повідомив, що правоохоронцям показали договір оренди приміщення в якості депутатської приймальні, попросили їх зафіксувати цей факт у протоколі і піти.

Однак співробітники МВС заблокували входи до приміщення і проводять слідчі дії. "Вони намагалися вилучати робочу документацію зі столу депутата. Довелося силою вирвати документи", - сказав Гайдук.

"Нібито є претензії до компанії "Планета-Мост" щодо податків", - заявив Гайдук. Він додав, що Мошенський вже три роки не має відношення до даної компанії, а до того депутат був її власником.

Як відомо, до останніх парламентських виборів Мошенський був депутатом Київради від Народної партії Володимира Литвина.

Компанія "Планета-Мост" відома тим, що їй належав найбільший в Східній Європі плавучий кран "Захарій", який впав у Дніпро під час будівництва Подільсько-Воскресенського мосту в Києві.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News