ТИМОШЕНКО ПРИВЕЗУТЬ ДО СУДУ

Четвер, 14 лютого 2013, 19:50

Державна пенітенціарна служба повідомляє, що екс-прем'єра Юлію Тимошенко у п`ятницю буде доставлено у Київ для участі у судовому засіданні у справі про вбивство Євгена Щербаня.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Співробітники Качанівської виправної колонії (№54) ознайомили засуджену із запрошенням до суду на 15 лютого для участі у допиті свідка.

Тимошенко повідомила, що від участі у засіданні суду не відмовляється.

"Заява засудженої зафіксована за допомогою відеозйомки та заактована, з метою уникнення чергових провокацій, які сьогодні здійснюють і сама засуджена, і її захисники по відношенню до державної пенітенціарної служби", - заявили у відомстві.

При цьому відео, розміщене на офіційному сайті ГПТС, змонтовано таким чином, що не зрозуміло про яку заяву йдеться і не називається точна дата суду.

Крім того, "незважаючи на свою категоричну відмову писати будь-які заяви з приводу своєї позиції щодо участі у допиті свідка за викликом суду, згодом засуджена Тимошенко все ж таки написала відповідну заяву на ім’я керівництва виправної колонії та суду, в якій вказала, що вимагає доставити її на судове засідання", сказано в повідомленні.

У зв’язку з цим, керівництво Качанівської колонії звернулося до лікарів ЦКЛ Укрзалізниці із письмовим проханням надати оцінку стану здоров’я засудженої.

У відповіді лікарів ЦКЛ йдеться про те, що відповідно до висновку комісії МОЗ України за станом здоров’я Тимошенко не має перешкод для доставки та участі її у судовому засіданні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування