На борту літака, що розбився, було 16 "зайців"

Четвер, 14 лютого 2013, 22:03

На борту літака, що летів 13 лютого чартерним рейсом Одеса-Донецьк, могло бути на 16 осіб більше, ніж зазначено в офіційних документах.

Про це повідомили в мерії Одеси кореспонденту "Одеса. Коментарі".

Згідно з інформацією, міський голова Олексій Костусєв розпорядився створити комісію з перевірки дотримання комунальним підприємством "Міжнародний аеропорт Одеса" режиму доступу на контрольну частину зони аеропорту.

За даними муніципалітету, на такий крок мера штовхнуло те, що на борту літака знаходилося 52 людини, у тому числі - 8 членів екіпажу.

У той же час, за даними аеропорту, згідно з відомістю завантаження, на борту знаходилося 36 пасажирів і 8 членів екіпажу.

Комісію очолив перший віце-мер Одеси Микола Ільченко.

"Завдання Одеського міського голови - чітко розібратися: чому на борту літака виявилося більше пасажирів, ніж за польотними відомостями. Якщо комісія виявить порушення з боку "Міжнародного аеропорту Одеси", реакція міської влади буде дуже жорсткою", - підкреслив Ільченко.

Водночас за інформацією головлікаря Донецької обласної травматології Володимира Клімовицького, десятирічна дитина, яка перебувала на борту, не отримала жодних травм під час авіакатастрофи.

"Після огляду лікарі зробили висновок, що вона не отримала жодних травм, і медична допомога їй не знадобилася", - цитує лікаря Ukranews.

За словами Клімовицького, шість пацієнтів знаходяться в задовільному стані, стан ще двох - середньої тяжкості.

"У всіх превалює психотравма. Хворі транспортабельні. Ми їм запропонували пройти лікування у нас, але деякі будуть лікуватися вдома, сьогодні до них приїхали родичі", - додав головний травматолог області.

Як відомо, 13 лютого в авіакатастрофі під Донецьком загинуло 5 осіб.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...