Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Удар" хоче покарати Попова за діряві дороги

П'ятниця, 15 лютого 2013, 19:17

Влада Києва не фінансувала у 2012 році роботи з ремонту доріг.

Про це заявив депутат від фракції "Удар" в Київраді Олексій Давиденко, цитує його прес-служба політсили.

"Ми отримали офіційне підтвердження від "Київавтодору" про те, що столична влада свідомо не фінансувала у 2012 році роботи з ремонту доріг", - сказав Давиденко.

 

Він зауважив, що бюджет готується та подається на затвердження Київради виконавчим органом Київської міськадміністрації на чолі з Олександром Поповим.

"Тож в тому, що в столиці України нині стан доріг наближений до післявоєнного, провина саме Попова", - вважає депутат.

Окрім того, Давиденко зазначив, що за даними "Київавтодору", "щорічно капітальним ремонтом повинно відновлюватися 1557 тисяч метрів квадратних шляхів, а поточним – 1355 тисяч метрів квадратних". 

"При цьому нині майже 88% покриттів міських вулиць потребують капітального ремонту,  або, як мінімум, заміни верхнього шару асфальтобетонного покриття", - додав він.

Депутат підкреслив, що за даними "Київавтодору", "у минулому році фактичне виконання поточного ремонту шляхів становило лише  6,6%, а капітального – 2,3%". 

Цей показник, за даними Давиденка, в попередні роки "був в рази вищим".

"Таким чином з офіційного документу "Київавтодору" можна побачити, що фінансування ремонту доріг в 2012 році скоротилося в рази", - підкреслив депутат.

 

Давиденко наголосив, що фракція "Удар" на найближчій сесії Київради вимагатиме не тільки звільнення керівника "Київавтодору", а також персональної відповідальності голови КМДА  Попова "за доведення столичних доріг до стану післявоєнних".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...