Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович-молодший про ями: "Просто лід розриває дороги"

Понеділок, 18 лютого 2013, 12:59

Головний автомобіліст країни, син президента Віктор Вікторович Янукович звинуватив у розбитих дорогах суворий український клімат.

Про це перший віце-президент Федерації автомобілістів України (ФАУ) Віктор Янукович-молодший розповів "Коментарям" у ході святкування двадцятиріччя організації в Національному палаці мистецтв "Україна".

"Що стосується стану доріг, то у нас цього року по-справжньому сніжна зима і дороги, як кажуть, зійшли разом зі снігом", - зазначив він.

"На жаль, Україна перебуває в доволі жорстких кліматичних умовах, у різко континентальному кліматі, де (часто трапляються) перепади близько нуля – найгірша температура для доріг", - сказав голова ФАУ.

Віктор Янукович-молодший зазначив, що погодні умови не витримали як старі автомобільні шляхи, так і нові дороги, побудовані в рамках підготовки до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

"На жаль, працює простий фізичний ефект – просто лід розриває дороги. І причому я це спостерігав на дорогах, скажімо так, спорудження різної якості", - сказав син президента.

"Я як будівельник, як людина, що розуміє технології, дивився, як будувалися деякі дороги. Останні дороги, які будувалися в Україні до Євро – вони будувалися за всіма правилами, там дотримувалися всіх технологій. Але я розумію, що, на жаль, ми отримали таку жорстку зиму, яку не витримали навіть ці дороги", - додав керівник Автомобільної федерації України.

Як відомо, у поганому стані доріг звинуватив складні погодні умови також прем’єр-міністр Микола Азаров.

А голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов заявив, що 85% столичних доріг вичерпали термін експлуатації дорожнього покриття.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...