Клюєв ходив в Раду через нерви Януковича

Четвер, 21 лютого 2013, 15:06

Секретар Ради нацбезпеки Андрій Клюєв був на переговорах у Верховній Раді на запрошення спікера, і лідерів фракцій це не викликало заперечень.

Про це він заявив у коментарі з приводу своєї присутності в Раді, який цитує сайт РНБО.

"Постараюся внести ясність у ситуацію. 20 лютого за запрошенням Голови Верховної Ради Володимира Рибака я взяв участь у нараді лідерів фракцій і керівництва парламенту, і моя присутність не викликала заперечень в учасників наради", - сказав Андрій Клюєв.

Секретар РНБО підкреслив, що нормальна робота Верховної Ради є важливим елементом національної безпеки, а парламентська криза викликає серйозну стурбованість у президента України.

Клюєв висловив упевненість, що в умовах політичної кризи кожен, хто готовий відстоювати державні інтереси, повинен взяти посильну участь у подоланні цієї кризи.

"Прикро, що переговорний процес у Верховній Раді знову зайшов у глухий кут. Хочу запевнити, що готовий застосувати свій політичний досвід і знання, щоб сприяти відновленню нормальної роботи парламенту. Це моя послідовна позиція як громадянина і політика", - заявив Андрій Клюєв.

За його словами, відповідальні політики зобов'язані знаходити компроміс заради розвитку власної країни.

Як відомо, президент за 3 тижні парламентської кризи жодного разу не висловився щодо необхідності персонального голосування депутатів своєї фракції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News