Янукович: самій Україні буде важкувато організувати Олімпіаду

П'ятниця, 22 лютого 2013, 11:27

Україна може претендувати на проведення зимових Олімпійських ігор 2022 року разом з Польщею та Словаччиною.

Про це заявив президент Віктор Янукович під час програми "Діалог з країною".

"2022 рік – в нас світиться така надія. Я був в Польщі, зустрічався з президентами Польщі і Словаччини, вони є нашими конкурентами. Але я їм сказав, що ми будемо боротися. Ми всі – прикарпатські країни. Можливо, ми навіть з ними об'єднаємося, щоб не все програти", - сказав він.

"Ми почнемо переговорний процес з олімпійським комітетом, з Сергієм Бубкою, а якщо треба буду мати розмову і з президентом МОК, я вважаю, що ми повинні все врахувати, підійти до цього з розумом і реальними можливостями", - зазначив президент.

"Якщо ми це врахуємо, ми можемо увійти в склад цих трьох країн, і проводити олімпійські ігри 2022 року. Одній Україні буде важкувато, я відверто скажу. Це великі гроші, це гірські райони. Хоча ми маємо таку можливість, і ми вирішимо таке питання, якщо нам випаде така можливість", - заявив Янукович.

За його словами, Україна також буде подавати в УЄФА заявку на участь в наступному футбольному Євро.

"Я вже мав таку розмову – не буду казати з ким - я сказав, що ми вас не підвели в 2012 році...Можливо, буде нам якась премія, нашим уболівальникам. Але офіційно ми зробимо таку заявку і будемо приймати участь", - зазначив Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування