Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція вимагає, щоб Янукович терміново розписався

П'ятниця, 22 лютого 2013, 13:12

Опозиція вимагає від президента Віктора Януковича негайно підписати зміни до закону про регламент Верховної Ради.

Про це заявили на брифінгу лідери опозиційних фракцій.

"Ми вимагаємо від Януковича негайного підпису та опублікування закону", - сказав Арсеній Яценюк.

За його словами, опозиція навмисне внесла у список на переговорах кілька неприйнятних для партії влади вимог, щоб потім піти на компроміс щодо них, залишивши головну вимогу.

"Якби вони прийняли ці вимоги, то треба було б розпускати Партію регіонів. Але ми залишили головне – вперше в історії українського парламенту, картки порушників вилучатимуться", - сказав Яценюк.

"Починаючи з наступного пленарного засідання, помічники народних депутатів будуть знаходитися на балконі з засобами відеофіксації, і фіксуватимуть кожне голосування", - зазначив він.

У свою чергу лідер "Свободи" Олег Тягнибок заявив, що опозиція надалі не відмовиться від своїх попередніх вимог, однак вона вже "зробила вагомий крок" для вирішення даної проблеми.

Як відомо, в п'ятницю була розблокована робота Верховної Ради. До цього три тижні опозиція блокувала парламент, вимагаючи персонального голосування депутатів.

Результатом компромісу між опозицією та Партією регіонів стали зміни до регламенту, які передбачають вилучення картки в разі фіксації депутатами неперсонального голосування.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування